BoCycle

BoCycle

donderdag 25 april 2013

Fotoshoot Plus Magazine

In het vrijdagbericht van 29 maart op www.ligfiets.net stond een oproep voor een kandidaat voor een interview in Plus Magazine (het tijdschrift voor vijftigplussers). Wie zou dit interview zijn afgenomen...

Wie is de geïnterviewde?
Freelance journalist Deborah Ligtenberg was, voor een special over fietsen, op zoek naar een man (boven de 50, bij voorkeur een 60-er) die vele kilometers aflegt op een ligfiets (de tweewieler, geen velomobiel). Zij wilde graag met hem praten over de passie voor deze fietssport. En deze man is Bocycle geworden.

Geschikte locatie?
Na het telefonische interview volgde donderdag 18 april een fotoshoot. Ik had met de fotograaf afgesproken bij kasteel Doorwerth. Dat leek me een geschikte, bosrijke omgeving om mooie foto's te schieten. Nadat de fotograaf op de parkeerplaats bij het kasteel was gearriveerd, overlegden wij over de beste locatie. Toen bleek het lommerrijke Doorwerth toch niet zo'n handige fotoplek te zijn. De fietsspecial wordt namelijk in het juli-/augustusnummer van Plus Magazine opgenomen, zo vertelde de fotograaf. En in die zomereditie wil de redactie geen foto's van kale bomen zien.

Zomerse foto's
Toch werd geen andere locatie gekozen. Met het nodige retoucheren zal de fotograaf er voor zorgen dat het zonnige en zomerse foto's worden.

2 opmerkingen:

Quezzzt zei

Hadden die mensen wel de beste bedoelingen Bocycle met dat retoucheren ??

Niet bang te worden geportretteerd als "een van die gevaarlijke gekken die het fietspad onveilig maken voor ons gepensioneerden met zijn dodenmans machine ?"

Straks heb je nog hoorns op je helm 'geretoucheerd' en likken de vlammen van de hel aan je banden terwijl je oudjes de berm inrijdt op hoogst roekeloze wijze....woehahaha !!

Geintje hoor. Best leuk dat ze foto's van je komen maken en je een inspiratie vinden voor de oudere lezer. Terecht, want hoeveel berggeiten die niet op een racefiets maar ligfiets bergen bedwingen met een max hartslag van 191 zullen er zijn ?? ;-))

BoCycle zei

Haha Quezzzt,
Leuke, humoristische reactie...