BoCycle

BoCycle

donderdag 31 december 2015

Wat brengt sportjaar 2016?

"Committed Power" is het sportprogramma waarmee mijn werkgever zijn medewerkers een gezondere levensstijl beoogt bij te brengen. Na 10 jaar stopt het programma in zijn huidige vorm; Bocycle deed 5 keer mee. Wacht hem in 2016 het zwarte sportgat...?

10 jaar Committed Power
Tja het is even slikken. De afgelopen vijf jaar heb ik voor vijf geweldige beklimmingen mogen trainen: "Col de Joux Plane" (2011 Frankrijk), "Le Grand Ballon" (2012 Luxemburg), “Col d’Aubisque” (2013 Pyreneeën), "Sella Ronda" (2014 Italiaanse Dolomieten) en het prachtige fietsoord Girona in Catalonië (2015 Spanje). In 2015 deden er zelfs 1017 fietsende, hardlopende of nordic-walkende collega's (met zoon, dochter of echtgenoot) mee.

Hoe zo stoppen?
Zo'n succesprogramma stop je niet zomaar en het wordt dan ook, zij het in versoberde vorm, voortgezet. Dit jaar voor de fietsers geen buitenlandse beklimming, maar wel:
Er is dus genoeg om voor te trainen. Bocycle doet dan ook weer mee met het "Committed Power" programma. Blijf hem volgen met zijn avonturen, productevaluaties, "wetenschappelijke" analyses en andere blogberichten.

Geen opmerkingen: