BoCycle

BoCycle

vrijdag 4 september 2015

Pukkeltocht

Zondag heeft Bocycle met een aantal Committed Power collga's de Pukkeltocht gereden: 120 km en 800 hoogtemeters rond Nijmegen en het Reichswald. Dat was buffelen om die fietsbikkels bij te houden...

Collega Mark had een aantal collega's opgeroepen om gezamenlijk de 120km-afstand van de Pukkeltocht te fietsen. Deze toertocht wordt jaarlijks georganiseerd door Toer- en WielerClub 't Verzetje uit Bemmel. Hij voert door het Rijk van Nijmegen en het Duitse Reichswald, dus aan klimmetjes geen gebrek. Die collega's zijn klimbikkels die in de snelste committed power groepen rijden. Dus deze Pukkeltocht was een mooie gelegenheid om mij aan hen op te trekken. En dat resulteeerde in een bewogen gemiddelde snelheid van 27km/h; een mooie tijd zeker gezien de vele hoogtemeters.

Na afloop voor het clubhuis van 't Vernellertje werd de Pukkeltocht uitgebreid geëvalueerd. Zo vroeg ik wanneer de uitslag bekend zou worden gemaakt en de winnaars gehuldigd. Even later werd ik officieel gehuldigd met een medaille en een toespraak, omdat ik de snelste ligfietstijd had neergezet. Een lollige afsluiting van deze sportieve dag.

2 opmerkingen:

Wilco Pompert zei

Hoi Gerrit, gefeliciteerd met je overwinning :-).

Wilco

BoCycle zei

Dank Wilco,
Zo laten wij die bukfietsers mooi het nakijken.