BoCycle

BoCycle

donderdag 10 mei 2012

Fietsremlichttest

De ANWB had een fietsremlicht in de aanbieding voor slechts € 6,50 (normale prijs € 24,95). Dit "Sonderangebot" kon ik niet laten schieten. Ik heb dit remlicht aan een grondige test onderworpen. Lees hier de resultaten...

Het remlicht kun je eenvoudig op je fiets monteren, zonder kabels aan te sluiten. Het remlicht heeft namelijk een vertragingssensor, die de rode leds inschakelt zodra de fiets vertraagt door het remmen. Dit remlicht heb ik op mijn ligfiets aan een praktijktest onderworpen. Met een camera heb ik de werking van het remlicht in diverse omstandigheden geregistreerd.

Op de foto zie je de testopstelling. Uiteraard stond daarbij veiligheid voorop. Met vlag en extra achterlicht werd heb obstakel achter de fiets voor de overige weggebruikers duidelijk gemarkeerd. Op het filmpje kun je de testresultaten zien. Kijk dus snel en oordeel of dit gadget zijn investering waard is.

6 opmerkingen:

Casper zei

Via je eigen link wordt zichtbaar dat ie 10 euro kost. Nog weinig geld voor een werkend remlicht. Weer een mooie test, Gerrit.

BoCycle zei

Hoi Casper,

Inderdaad staat op de ANWB-site 10 euro, maar op de factuur stond dat slechts 6,50 euro was gerekend. Nu ja 10 euro is ie ook wel waard. Komende LOL allemaal met een fietsremlicht op pad?

Gerrit zei

Werkt goed Gerrit , misschien ook wel wat voor op m,n Mango.
Die prijs is zeker alleen voor anwb leden?

BoCycle zei

Jazeker, allen voor ANWB-leden. Klik maar op de doorklik naar de ANWB.

SUSAN BENSON zei

Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
* Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
* Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
* Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online aanvraag.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

Voor meer informatie over ons leningaanbod kunt u ons uw leningaanvraag sturen via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

Unknown zei

Beste klant,
Wat zijn uw financiële behoeften?
Wij bieden grote en kleine franchise-investeringsleningen en persoonlijke leningen enz. Van 2.000 tot 250.000 euro of meer. Geen boetes voor vervroegde of te late aflossing. Krijg direct een korte en lange termijn lening om uw eigen bedrijf op te zetten en te genieten van de voordelen van uw eigen baas zijn.

zakelijke ideeën met lage investering en hoge winst
Supermarkt, fastfoodrestaurant
Kledingwinkel en fitnesscentra
Computertrainingscentrum enz.

met een betaalbare rente van 2%
Flexibel aflossen 1 tot 15 jaar looptijd
Neem contact met ons op via e-mail: franchisecapitalcorps@gmail.com