BoCycle

BoCycle

zondag 2 januari 2022

Het jaar 2021

In 2021 heb ik 3901 kilometers gefietst op mijn Chamsin ligfiets (van het ligfietsmerk Challenge). Deze rijdt zo fantastisch dat ik mijn lichtgewicht Fujin (ook van Challenge) niet meer heb "belegen".  Vanwege het vele thuiswerken door Corona  heb ik nul woon-werkkilometers afgelegd. En die waren t/m 2018 toch goed voor jaarlijks zo'n 3400 km. Dus ook in die zin is Corona niet bevorderlijk voor de gezondheid.

Maar om het aantal kilometers en de gemiddelde snelheid in 2022 drastisch op te voeren heb ik als fietshulpje een hamster ingeschakeld. Deze hamster weet zijn hamsterrad snel rond te draaien, dus dat moet met mijn voorwiel ook lukken.
Rest mij jullie allemaal een gelukkig en gezond 2022 toe te wensen met veel mooie en gezellige (lig)fietskilometers. 

1 opmerking:

Luis zei

Mijn getuigenis van hoe ik lid werd van de Illuminati. Ik wil mensen ontmoeten die zich bij de grote Illuminati willen aansluiten als een geweldig lid van de Illuminati die mij als een geweldig lid willen. Zijn naam is Heer Felix Morgan. Help me om mijn leven te herstellen van het stadium van de dood. Ontslagen na ongeveer 2 jaar en zes maanden. Na te zijn verraden door zoveel leden van de Illuminati. Door de jaren heen zat ik hopeloos en financieel in de grond. Maar op een dag kwam ik tijdens het surfen op internet de post tegen van de grote Illuminati Lord Felix Morgan en daarin stond dat als je een van de grote Illuminati bent, je beroemd, rijk en succesvol in het leven kunt zijn. Ik nam contact met hem op en legde alles uit en hij raadde het gebruikte register aan en ik betaalde voor het grote lid om me op weg te helpen en ik werd ingewijd in de Illuminati World Order. Daarna gaven ze me alle richtlijnen en lieten ze me weten dat na de initiatie de nieuwe leden beloond zullen worden met een bedrag van $ 1.000.000 in contanten. Met de hulp van Lord Felix Morgan. Ik was volledig ingewijd als volwaardig lid van de Illuminati. Als je advies is dat je eerder een oplichter hebt geprobeerd of bent, is het aan mij om je te helpen lid te worden, dus probeer Lord Morgan. Het is je beste kans om te worden wat je wilt in je toekomstige leven. Neem contact met hem op via WhatsApp +2348055459757 of e-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com