BoCycle

BoCycle

zondag 13 december 2020

Fietsgadgets

In de vorige post schreef ik reeds dat ik mijn inmiddels 5 weken oude Challenge Chamsin had voorzien van alle gadgets. Die gadgets maken het fietsen niet alleen veiliger, maar ook een stuk leuker....

 

Rear view
Ik heb de fiets verzekerd tegen diefstal en schade (bij Centraal Beheer). Gedurende de eerste 3 jaar krijg ik de aanschafwaarde vergoed. Maar in geval van diefstal moet de fiets wel op slot zijn gezet met een ART2 goedgekeurd slot. En dat is het BORDO vouwslot van ABUS dat ik op de bagagedrager van de ligfiets heb gemonteerd.

De soepelheid van de luchtvering kan met een luchtpomp worden in gesteld. Zeer comfortabel.

De Iggi Signal Pod richtingaanwijzer geeft met oranje pijlen heel duidelijk de richting aan. Met drie drukknoppen op het stuur wordt het licht bediend.

Het Blaze remlicht/achterlicht is een fantastische product van Sigma. Bij het remmen gaan de drie leds een paar seconden branden. Daarmee wordt achteropkomend verkeer heel duidelijk gewaarschuwd dat je snelheid mindert. Als het donker wordt brandt de bovenste van de drie leds permanent als achterlicht. Het licht werkt 7,5 uur op een acculading.

Uiteraard heeft de fiets ook een fietscomputer (van Sigma). De draadloze snelheidssensor heb ik aan de binnenzijde van de achteras uit het zicht weggewerkt.

Rohloffnaaf met 14 versnellingen
Maar de allermooiste optie is de Rohloff versnellingsnaaf. Met een gripshifter aan het stuur kun je één van de 14 versnellingen kiezen. Ook in stilstand kun je schakelen. Lees op de website van "De vakantiefietser" de vele voordelen van de Rohloff t.o.v. een versnellingssysteem met derailleur. Grootste nadeel van de Rohloff is de hoge prijs; de De vakantiefietser rekent je echter voor dat Rohloff op termijn toch goedkoper is dan een derailleurversnelling.

Koplamp
Het voorlicht is de Eagle F3 van Magicshine. De lamp geeft heel veel licht (maximaal 3000 Lumen, vergelijkbaar met een stevige halogeen bouwlamp van 500 Watt). Hij heeft 3 lichtstanden (onderste 2 leds aan (voor dichtbij), bovenste 2 leds aan (veraf), alle 4 leds aan). En in elke lichtstand kent de Eagle F3 vijf helderheidsstanden. Zo heb je op donkere onverlichte paden met vollicht uitstekend zicht en kun je dimmen als je een tegenligger tegemoet komt. De lamp wordt bediend met een draadloze knoppendoos op het stuur. Ideaal voor ligfietsers die het voorlicht op de punt van de voorbuis monteren.

De Eagle F3 van Magicshine wordt gevoed met een accu. Genoeg voor 1,5 uur brandtijd met de verlichting in de hoogste stand en ruim 8 uur in laagste stand. De accu die ik met klitteband om de voorbuis heb bevestigd, doet wel afbreuk aan de mooie vormgeving van de Challenge Chamsin. De cadanssensor moet op de voorbuis precies tegenover de in de pedaalas gemonteerde magneet worden geplaatst. Ook niet de mooiste plek.

Nou dat was 'm dan
Nou dat waren de fietsgadgets waarmee ik de prachtige Challenge Chamsin verder heb opgesmukt. Never a dull moment met al die knoppen op het stuur.

8 opmerkingen:

Gerrit zei

Mooie fiets Gerrit

Susan Benson zei

Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
* Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rentevoet - Goede rentevoet.
* Hoge goedkeuringspercentages
* Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online applicatie.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening, omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

Jerry LEE zei

Blank ATM card
Do you know that you can withdraw cash from any ATM machine !!!

We have specially programmed ATM cards that can be used to raise cash in ATMs or push, shops and businesses. We sell these cards to all our customers and interested buyers worldwide, the cards have a daily withdrawal limit of $ 5000 at ATM and up to $ 100,000 spending limit in the stores.

We also offer the following services:
1) Western UNION TRANSFERS
2) BANKSLOGINS
3) BANK TRANSFERS
4) CRYPTOCURRENCY MINING
5) PURCHASE OF GIFT CARDS
6) SUBMISSION OF ACCOUNTS
7) WALMART TRANSFERS
8) BITCOIN INVESTMENTS
9) REMOVAL OF NAME FROM DEBIT RECORD AND CRIMINAL RECORDING
10) BANKHACKING

Becoming wealthy and living the lifestyle of the rich and famous is the dream of many. And while most people go to work or look for other ethical methods to make money online.
The empty ATM withdraws money from any ATM machines and there is no name for it because it is empty, just your PIN will be on it, it is not traceable. in the world.
Contact: Daniel Jerry LEE
Email: lee.jerry5555@gmail.com
ICQ757580619

financialserviceoffer zei

Do you need Personal Finance?
Business Cash Finance?
Unsecured Finance
Fast and Simple Finance?
Quick Application Process?
Finance. Services Rendered include,
*Debt Consolidation Finance
*Business Finance Services
*Personal Finance services Help
contact us today and get the best lending service
personal cash business cash just email us below
Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
call or add us on what's app +918929509036

Unknown zei


Heeft u een dringende lening nodig? Wij bieden leningen tegen duidelijke en begrijpelijke voorwaarden tegen een rente van 2%. Alleen van € 5.000,00 tot € 450.000.000,00. wij bieden zakelijke leningen, persoonlijke leningen, studieleningen, autoleningen en leningen om rekeningen af ​​te betalen, neem nu contact met ons op via e-mail: robert_loans12@yahoo.com of WhatsApp +14086140680

Susan Benson zei

Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
* Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
* Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
* Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online aanvraag.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

Unknown zei

Beste klant,
Wat zijn uw financiële behoeften?
Wij bieden grote en kleine franchise-investeringsleningen en persoonlijke leningen enz. Van 2.000 tot 250.000 euro of meer. Geen boetes voor vervroegde of te late aflossing. Krijg direct een korte en lange termijn lening om uw eigen bedrijf op te zetten en te genieten van de voordelen van uw eigen baas zijn.

zakelijke ideeën met lage investering en hoge winst
Supermarkt, fastfoodrestaurant
Kledingwinkel en fitnesscentra
Computertrainingscentrum enz.

met een betaalbare rente van 2%
Flexibel aflossen 1 tot 15 jaar looptijd
Neem contact met ons op via e-mail: franchisecapitalcorps@gmail.com

Della Taylor zei

Goed nieuws! Goed nieuws!! Goed nieuws!!! Vraag nu uw veilige, snelle en zekere lening aan voor uw bedrijf, voor de aankoop van de auto, de verbetering van uw huis, voor uw persoonlijke behoeften. Als je vastzit,. Wij verstrekken leningen aan partners en particulieren met een normale rente van 3%, ongeacht het geleende bedrag. E-mail voor vragen of verzoeken: Dellastaylors@yahoo.com
whatsapp op +1 (209) 251-1529