BoCycle

BoCycle

woensdag 1 januari 2020

Het jaar 2019

Wat heb ik in 2019 op sportief vlak gepresteerd? Een overzichtje...

Jaarkilometers
De grafiek geeft weer wat ik in 2019 aan ligfietskilometers heb gereden: 4280 km, waarvan 2278 km op de Fujin racefiets en 2002 km woon-werkverkeer. Een absoluut diepterecord, dat voor een belangrijk deel is toe te schrijven aan de teruggang in de woon-werkverkeerkilometers. Ik werk sinds enkele maanden meerdere dagen per week in het noorden van het land, waardoor van de 110 wekelijkse forenzenkilometers er nog maar 44 over zijn.
Einddoel 2019 gehaald
Het einddoel dit jaar was de Eddie Merckx classic in Fuchsl am See nabij het Oostenrijkse Salzburch (op 8 september 2019). Daar werd ik 22ste in de categorie "Kurze Strecke Senior Grand Masters". Ik was de snelste ligfietser in deze categorie; er reed ook een handbiker mee (in het handbikeklassement) en die had een aanzienlijk snellere tijd dan ik. Zie Strava voor meer details en foto's.

Wat het Committed Power sportprogramma in 2020 te brengen heeft is nog niet bekend. Maar ik zal er stevig tegenaan moeten.

2 opmerkingen:

Susan Benson zei

Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
* Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rentevoet - Goede rentevoet.
* Hoge goedkeuringspercentages
* Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online applicatie.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening, omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

financialserviceoffer zei

Do you need Personal Finance?
Business Cash Finance?
Unsecured Finance
Fast and Simple Finance?
Quick Application Process?
Finance. Services Rendered include,
*Debt Consolidation Finance
*Business Finance Services
*Personal Finance services Help
contact us today and get the best lending service
personal cash business cash just email us below
Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
call or add us on what's app +918929509036