BoCycle

BoCycle

maandag 2 april 2018

"Mooi Bennekom" op bezoek bij Paastreffen

Op 31 maart fietste ligfietsclub "Mooi Bennekom" zijn eerste tocht dit jaar. En omdat het Paastreffen van de Nederlandse Ligfietsvereniging in Otterlo eveneens dit weekend plaatsvond, werd dat als bestemming gekozen...
Carnegie CottageEn de koffie dan?
Op verzamelpunt NS-station Veenendaal-de Klomp verzamelden zich voor 10:00 uur 7 ligfietsers. Alle liggers verheugden zich op een treffen met liggenoten op het Paastreffen, maar zij waren niet voornemens daarvoor hun appelgebakstop op te offeren. Bocycle had hierop al geanticipeerd en daarvoor al een pitsstop geselecteerd: "Hostellerie Carnegie Cottage in Otterlo". Een uitstekende pleisterlocatie, met "Onze wereldberoemde huisgemaakte bosvruchtentaart met slagroom en vruchtensaus of Huisgemaakte appeltaart met slagroom en vruchtensaus". Ook de koffie was ver boven gemiddeld. Voor de prijzen bleek hetzelfde te gelden, maar deze toko heeft dan ook Michelin-aspiraties.


De 7 liggers van "Mooi Bennekom"


Nieuw ligfietstalent
Na afloop van deze coffee-break liep een meisje bewonderend langs de gestalde ligfietsen. "Wil je eens op zo'n fiets zitten/liggen?" vroeg Bocycle. Nou dat wilde het meiske wel. Zij huppelde vrolijk naar Peters trike om alle knopjes uit te proberen. Je kunt niet jong genoeg beginnen met het werven van nieuwe leden.

Paarden
Onderweg kwamen we ook veel paarden tegen. Bij het zien van die zich vervaarlijk voortschrijdende, lage creaturen sloeg een jong paard met dito amazone op hol. Het begon te steigeren, keerde om en begon hard achter de eerste ligfiets aan te hollen. Pas toen de liggers van/uit hun ligfiets stapten kwam het paard tot rust. "Het is nog een jong paard", zo excuseerde de paardrijdster zich.
Paarden...
...paarden...

...en nog eens paarden.

Het Paastreffen
Het paastreffen was gezellig. Prima locatie en de zeven liggers van "Mooi Bennekom" kregen koffie of thee. Ook arriveerden even later vier liggers van LOL, waaronder Wim die met "Mooi Bennekommer" Peter een interessante conversatie leek te hebben. Ook werd nog het aangekondigde petflesschieten beoefend. Om 13:15 uur namen we afscheid.
Gezellig met koffie
Interessante conversatie

Petfles...
...schieten


Terug op hhet vertrekpunt
Terug op het vertrekpunt Veenendaal-de Klomp bleek een buschauffeur wel zeer geïnteresseerd in de quatro-velo en de Strada. Wij adviseerden hem eens een keer zo'n velomobiel uit te proberen: "Google maar op "ligfiets Nijmegen" en er komt vanzelf een probeeradres "bovendrijven"".

Quatro-velo en Strada op de kiek

4 opmerkingen:

Unknown zei

Heeft u dringende leningen nodig? Wij bieden leningen van alle soorten leningen aan individuele, bedrijfs-, samenwerkende instanties en organisaties. Bent u op zoek naar leningen die zijn geregistreerd en goedgekeurd? Als u interesse hebt, kunt u ons bereiken via e-mail: gcscredits@gmail.com

georges Matorell zei


Profiteer van onze leningaanbieding, snel krediet binnen 72 uur en begin met het kiezen van uw nieuwe levensproject. We bieden leningen aan alle serieuze en eerlijke mensen tot 10 000 000 euro of dollars met een rentepercentage van 3%. Onze overdrachten zijn door de bank verzekerd voor transactiebeveiliging. Dus, als u financiële hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

E-mail: georges.matvinc@gmail.com

Floor Lola zei

Dag iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al hadden gekregen uit pure heart-leningen en toen besloot ik toe te passen onder hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van $ 35.000 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com) Ik ben blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om heb gevraagd

Floor Lola zei

HEBT U EEN LENING NODIG OF WILT U UW HUIS HERINNEREN, Rekeningen BETALEN, UW BEDRIJF UITBREIDEN MET EEN 3% RENTEVOET? ZOEK NIET VOOR EXTRA CONTACT Via: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com