BoCycle

BoCycle

zondag 25 maart 2018

Fujin ligfiets op Tacx

Zaterdag 13 maart was er, tijdens de eerste trainingsdag van het Committed Power project, een demonstratie van de Tacx neo-smart. Een prachtig, betaalbaar in-door trainingsapparaat, waarop je ook met je ligfiets kunt trainen...

Committed Power ?
In 2006 startte mijn werkgever "Committed Power", een initiatief om medewerkers te stimuleren meer te sporten. Met een intensief trainingsprogramma worden de deelnemers klaargestoomd voor het einddoel. Er zijn vier programma's waarvoor men zich kan inschrijven: hardlopen, wielrennen, mountainbiken en wielrennen. Voor de wielrenners is het einddoel in 2018 de Mergelheuvellandroute in Limburg. Het sportprogramma is razendpopulair: er doen meer dan 1000 sporters aan mee.


Gold Hill.... ...op racefiets


Tacx neo-smart
Na de training op Papendal bij een gevoelstemperatuur van -15 ˚C en de lunch was er de mogelijkheid indoor de Tacx neo-smart uit te proberen. Dit is een standaard waarop je je eigen fiets kunt monteren; wel even je achterwiel er uit halen. Zo kun je op je eigen fiets allerlei cols beklimmen of andere routes nafietsen. Op het beeldscherm zie je de echte scenery. De Committed Power collega's wilden dat wel zelf ervaren en beklommen de korte (350 m) maar steile (21,2%) klim in het typisch Engelse "Gold Hill". Heel bijzonder is dat je op de Tacx ook het gehobbel van de kasseien voelt. Verder kun je met de applicatie Zwift ook wedstrijden met anderen organiseren en rijden.

Ligfiets op de tacx
Toen iemand opperde om ook de ligfiets op die Tacx te zetten was iedereen enthousiast. Het monteren was in 1 minuut gepiept. En daarna wilden die medesporters natuurlijk wel eens ervaren hoe het beklimmen van zo'n 21,2% colletje hen op de ligfiets af zou gaan. De foto's spreken boekdelen; het enthousiasme spat er van af. De adviesprijs van de Tacx neo smart is € 1.399, maar ik heb op internet ook al aanbiedingen van € 1.099 gezien.

6 opmerkingen:

Belle zei

Het zou dan zo moeten zijn dat de scenery op het scherm ook een ligfietsperspectief zou moeten krijgen!

BoCycle zei

In ieder geval heb je niet het bukfietsperspectief, want dan zou je, gebukt naar beneden kijkend, asfalt of kasseien zien.

Unknown zei

Heeft u dringende leningen nodig? Wij bieden leningen van alle soorten leningen aan individuele, bedrijfs-, samenwerkende instanties en organisaties. Bent u op zoek naar leningen die zijn geregistreerd en goedgekeurd? Als u interesse hebt, kunt u ons bereiken via e-mail: gcscredits@gmail.com

georges Matorell zei


Profiteer van onze leningaanbieding, snel krediet binnen 72 uur en begin met het kiezen van uw nieuwe levensproject. We bieden leningen aan alle serieuze en eerlijke mensen tot 10 000 000 euro of dollars met een rentepercentage van 3%. Onze overdrachten zijn door de bank verzekerd voor transactiebeveiliging. Dus, als u financiële hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

E-mail: georges.matvinc@gmail.com

Anoniem zei

HOE KRIJG IK EEN LENINGSBIJSTAND @ 2% RENTEVOET?

Ik wist niet zeker of ik een legale geldschieter online kon krijgen, maar toen ik mijn schuld niet langer kon onder ogen zien, lag mijn zoon in het ziekenhuis voor een operatie die een enorme hoeveelheid geld vereiste en ik had ook wat geld nodig om te herfinancieren en een goede te krijgen huis. om hulp van vrienden te zoeken en toen er geen hoop meer was, besloot ik online te gaan om een lening te vinden en ik vond LAPO MICRO FINANCE met een rente van 2% en paste onmiddellijk mijn gegevens toe zoals aangegeven. Binnen zeven dagen na mijn aanvraag legde hij mijn geleende bedrag vast zonder verborgen kosten en kon ik voor de medische rekeningen van mijn zoon zorgen, mijn huurrekening verlengen en mijn schuld afbetalen. Ik zal elke leningzoeker adviseren om contact op te nemen met LAPO MOCRO FINANCE met (lapofunding960@gmail.com).

Floor Lola zei

Dag iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al hadden gekregen uit pure heart-leningen en toen besloot ik toe te passen onder hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van $ 35.000 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com) Ik ben blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om heb gevraagd