BoCycle

BoCycle

zaterdag 16 februari 2013

Einstein: Hoe jong blijven snelle fietsers?

Jullie hebben er een week naar uitgekeken: De uitslag van de Einsteinquiz. Ofwel: Hoeveel jonger is Bocycle door zijn fietsen in 2012 (7510 km met 25 km/h) gebleven tov niet bewegende aardbewoners?...

De Einsteinformule
De oplossing kun je berekenen door de juiste waarden in Einsteins formule voor tijddilatatie in te vullen. Bocycle heeft 7510 km afgelegd met een gemiddelde snelheid van 25 km/h. Die afstand heeft hij dus in 7510 / 25 = 300 uur afgelegd. Dit komt overeen met 1.081.440 sec en 0,00694 km/sec en die waarden moet je invullen in Einsteins formule.


De uitkomst van deze som is 300 picoseconden, ofwel 0,0000000003 seconden. Casper schreef als reactie op het blogbericht met deze quiz-vraag "Nu weet ik tenminste weer waar ik het allemaal voor doe!" Ja Casper, voor een armzalige 300 picoseconden. Als je met het vliegtuig op vakantie gaat naar Tenerife is de "verjongingsfactor" 15x groter dan wanneer je je zoals Bocycle het schompes fietst. Sorry, dat klinkt hard en is even slikken, maar het is niet anders....

Quiz-uitslag
En hoe hebben de respondenten op de quiz het er van af gebracht? Er zijn 9 stemmen uitgebracht en 3 stemmers hadden het goede antwoord gegokt of berekend.
Chapeau voor deze Einstein-bikkels.

4 opmerkingen:

Casper zei

klinkt als aanlokkelijk alternatief: Tenerife. Maar wat moet je daar al;s fietser nu doen?

BoCycle zei

Lekker luieren en andere ongezonde dingen doen om die toename van de levensverwachting met 4,5 nanoseconden (15x300 picoseconden) weer zo snel mogelijk te neutraliseren.

Unknown zei

Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
* Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
* Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
* Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online aanvraag.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

Voor meer informatie over ons leningaanbod kunt u ons uw leningaanvraag sturen via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

immigration problems solve zei

I must testify that your article is out standing.most of the articles I come across these days do not really provide anything that attracts others as yours, but believe me the way you interact is literally awesome  I do respect that so much. I will instantly get your rss and stay informed of any updates you make and as well take the advantage to share some vital information about. IMPORTANCE OF DRY SEAHORSE to human health and how to et them